Vistas de página en total

lunes, 20 de mayo de 2013

Non Servium, com es va formar i el seu significat


Non Servium és una banda d'Oi! que es va formar a Móstoles (Madrid) el 1997. La formació actual compta amb el vocalista Carlos, els guitarristes Snoker i Ivi, el baixista Gros i el bateria Nen. Van començar a ser coneguts a finals de la dècada de 1990. "Non Servium" errada llatina (la forma correcta és "Non serviam") que pretén significar "no et serviré" i que (segons ells) és la filosofia del grup, no servir a ningú. La frase s'atribueix generalment a Llucifer, qui es diu que va pronunciar aquestes paraules per expressar el rebuig a servir al seu Déu en el regne celestial.

La música de Non Servium és principalmete Oi! o Brutal Oi! amb influències del punk, street punk i hardcore punk. Els ritmes ràpids de bateria i línies fortes de baix i guitarra els caracteritzen. Les seves lletres estan carregades de contingut polític encara que també es troben temes sobre la cultura punk i skinhead o els hooligan.
La banda ha tret de moment cinc discos a la venda: Orgull Obrer, NSA La Santa Família, L'Imperi del Mal, El Corró del Kaos i "La veu dels maleïts". Cal destacar una lleu diferència en l'estil del primer disc i els que vénen després, caracteritzant aquests per un so més contundent i proper al hardcore. Temes com "L'esperit del Oi!", "Punks i Skins", "antinazis", "Nosaltres som la Venjança" (Versió d'Animals Morts), "Canvi d'Ordre" o "Llàgrimes de Sang" "Beneïda Bogeria", "Sang per Sang "han adquirit gran reconeixement a tot el món. [cita requerida]
Són el major exponent de l'Oi! de temàtica "antifeixista" (que canta en castellà) juntament amb bandes com els madrilenys Kaos Urbà i Nucli Tossut.

Cançons: http://www.youtube.com/watch?v=4gqnOjEcJlM
http://www.youtube.com/watch?v=bA3G1S27GmI
http://www.youtube.com/watch?v=YNAUgAs5xdA
Fotos:

No hay comentarios:

Publicar un comentario